Школярі з Житомирщини зібрали канцелярію для своїх однолітків з Луганщини

23 Жовтня 2015 09:54

22 жовтня, учні області приїхали до КПНЗ «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді», щоб передати допомогу школярам Луганська у рамках проекту «З Луганщиною разом», інформує прес-служба ОДА.

Діти з Житомирщини майже 2 місяці збирали канцелярське приладдя (зошити, олівці, ручки, щоденники, альбоми тощо), яке буде доставлене до навчальних закладів Луганщини.

Нині у 315 загальноосвітніх навчальних закладах, розташованих на території Луганської області, підконтрольній українській владі, навчаються 58 тис. учнів. Для забезпечення навчального процесу їм не вистачає навчальної та художньої дитячої літератури, канцелярського приладдя. Житомирщина систематично надає допомогу жителям східної області у рамках підписаного меморандуму про співпрацю і вчергове долучилася до благодійної справи.

Частину допомоги для дітей з Луганської області райони Житомирщини вже передали через своїх волонтерів. Сьогоднішню канцелярію житомирська волонтерка Юлія Толмачова відвезе разом з іншою допомогою на початку наступного тижня.

Джерело: 1.zt.ua