Топ-5 важливих подій Житомирщини минулого тижня

21 Грудня 2015 11:47

2

Згадаймо, що важливого відбулося у Житомирі та області за останні 7 днів.

Близько 09.30 18 грудня на вулиці Житомирській у с. Волиця водій «Лексуса» здійснив наїзд на пішохода, 16-річного місцевого жителя, який рухався узбіччям дороги.

Внаслідок ДТП юнак отримав тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям. Натомість водій-учасник трагічної пригоди з місця її вчинення втік.

Шановні громадяни! Поліція звертається до вас за допомогою. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди або відносно особи, причетної до її скоєння, прохання повідомити за тел. (0412) 25-85-86, 067-526-20-22 або «102». Конфіденційність гарантується.

4-те місце. Житомиряни мітингують проти внесення змін до Податкового кодексу

У Житомирі 18 грудня люди вийшли на Майдан Корольова до стін облдержадміністрації на попереджувальний страйк проти прийняття законів Мінфіну № 3630 і № 3631 щодо змін у Податковому Кодексі, які, на думку житомирян, нанесуть непоправний удар по малому та середньому бізнесу.

3-тє місце. На полігоні під Житомиром проходять навчально-методичні збори з командирами бригад

На Житомирському полігоні тривають навчально-методичні збори з командирами бригад, підрозділів військових частин ВДВ.

Захід розроблений, щоб узагальнити бойові здобутки, задати запитання доповідачам-офіцерам Командування ВДВ, ознайомитися з схемою дій на практиці. Активний інтерес викликають нові рішення виконання завдань, які стали на “озброєння” десантників за період АТО.

2-ге місце. У Житомирі урочисто відкрили головну ялинку

19 грудня, у День святого Миколая, урочисто було відкрито головну новорічну ялинку міста на майдані С.П.Корольова.

Родзинкою цьогорічних свят є різдвяний ярмарок – у казкових дерев’яних будиночках, що розмістилися навколо ялинки, можна буде придбати сувенірну продукції із символікою міста Житомира. До того ж житомиряни вечорами можуть переглядати фільми на різдвяно-новорічну тематику, що транслюватимуться на екрані, встановленому над святковою сценою.

1-ше місце. «Народний бренд-2015» нагородив кращих із кращих

У Житомирі відбувся традиційний щорічний конкурс «Народний бренд», завдяки якому споживачі вже вкотре змогли обрати кращих у сфері бізнесу. Нагородження переможців відбулося 18 грудня у ресторані «PLAZA», під час якого були серед присутніх були розіграні два планшети і безліч інших призів.