У Житомирі відзначили переможців конкурсу новорічної іграшки

10 Січня 2016 11:15
2
Підведення підсумків конкурсу новорічної іграшки в рамках проекту “У Новий рік без насильства» ( реалізовується  за  підтримки Українського жіночого фонду)  відбулося сьогодні, 30 грудня, у  прес-центрі міської ради.
Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Паритет» спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради провели конкурс з метою  привернення уваги до проблеми насильства в сім’ї.
Про це інформують на сайті міськради.
За словами голови Ради ЖОМГО «Паритет» Наталії Тарасенко,  планувалося, що конкурс буде міським, але він вийшов за межі міста.  Було подано 59 робіт від загальноосвітніх навчальних закладів м.Житомира та професійно-технічних навчальних закладів міста та області. 12 учасників конкурсу, які запропонували найцікавіші роботи, стали переможцями. Серед них – учні ЗОШ №21, Ліцею №25 ім. М.О. Щорса, ЗОШ №7, Міського ліцею прим ЖДТУ, ЖПТНЗ “Вище професійне училище сервісу та дизайну», Житомирський професійний ліцей легкої промисловості , інклюзивний читальний зал ЖОУНБ ім. Олега Ольжича та ін.
Гостей привітали та нагородити  грамотами і подарунками заступник міського голови Матвій Хренов та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спору міської ради  Ірина Ковальчук.
Після нагородження переможців відбулося  відкриття новорічної ялинки проти насильства у холі міської ради з метою привернення громадськості до проблеми.

Джерело: 1.zt.ua