У Житомирі обрали «Найкрасивішу україночку – 2016»

2 Лютого 2016 14:12

Нещодавно, 31 січня, пройшов щорічний всеукраїнській конкурс краси «Найкрасивіша україночка – 2016». Протягом 3-х годин за почесний титул змагалися 14 дівчат у 3 вікових категоріях з різних міст України.

 Житомир вже вп’яте приймав конкурс такого масштабу  завдяки керівництву модельного агенства «Gloria Model Style», що взяло на себе усі організаторські моменти.

У конкурсі взяли участь 14 дівчат.  Вік яких був від 4 до 14 років, тому було утворено 3 вікові категорії.

«Черговий щорічний всеукраїнський конкурс «Найкрасивіша україночка -2016» проходить в Житомирі вже вп’яте. Конкурс ділиться на різні вікові категорії у якому беруть участь дівчатка з різних регіонів. Ми намагаємось психологічно підтримати кожного учасника та щось підказати у процесі підготовки до конкурсу», – розповідає організатор Ілона Колодій.

Журі оцінювали учасниць під час трьох основних виходів. Першим було дефіле в українському вбранні, впродовж якого кожна дівчина мала можливість розповісти про себе та представити своє місто. Також юні красуні продемонстрували оригінальні сукні з газет та вбрання древньогрецького стилю.

Після досить насиченої програми кожна україночка отримала почесний титул та цінні подарунки.

У першій віковій категорії найкрасивішими україночками – 2016 стали чотирирічні житомирянки Анна Покрасова та Анастасія Дорошенко.  У другій віковій категорії перемогу отримала семирічна житомирянка Яна Ліпінська. А з найстарших учасниць визнання найкрасивішої україночки – 2016 отримала чотирнадцятирічна Софія Рачинська з Рівного.

Після конкурсу найстарша переможниця розповіла, що навіть не очікувала перемогти, але дуже розчулена таким результатом:

«Я взяла участь в цьому конкурсі перший раз і навіть не очікувала перемогти. Однак бажання до цього було дуже велике. Враження просто не передати, я вдячна усім людям, які підтримали мене, адже завдяки їхній вірі я змогла гідно представити своє місто», – розповіла переможниця у третій віковій категорії Софія Рачинська.