Житомиряни вже можуть реєструватися для участі в ЗНО

2 Лютого 2016 14:08

3

У зовнішньому незалежному оцінюванні можуть взяти участь випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року та минулих років, які отримали повну загальну середню освіту і планують вступати до вищих навчальних закладів.

 Кожен учасник ЗНО має право складати тести не більш як із чотирьох навчальних предметів.

Реєстрації для участі у ЗНО  розпочалася сьогодні, 1 лютого 2016 року, та триватиме до 4 березня 2016 року. Зареєструватися можна за допомогою спеціальної програми, розміщеної на офіційному сайті УЦОЯОhttp://testportal.gov.ua.Всі бажаючі взяти участь у ЗНО зможуть сформувати та роздрукувати бланк реєстраційної картки. Особи, які не мають змоги зробити це самостійно, можуть звернутися до пункту реєстрації.

У цьому році на території області діє 5 пунктів реєстрації:

Учасники антитерористичної операції та особи, які проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи української влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, зможуть зареєструватися для участі в додатковій сесії з 19 березня до 20 травня. У такому разі до пакету реєстраційних документів потрібно додати заяву про участь у додатковій сесії та копію посвідчення учасника бойових дій або довідку про участь в АТО, копію сторінки паспорта громадянина України (особи, яка реєструється або одного з батьків (опікунів)), де вказано відомості про місце проживання.

Джерело: zt.20minut.ua