У школах Житомира планують встановити 30 камер та 90 засобів відеоспостереження

26 Лютого 2016 14:02
1.zt.ua

1.zt.ua

У Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області 25 лютого відбулась прес-конференція, де правоохоронці проаналізували стан криміногенної ситуації у регіоні та розповіли про результати діяльності на перехідному етапі становлення.

Участь у заході взяли т.в.о. начальника ГУНП Валерій Рудик та його заступники – керівники відповідно Слідчого управління – Олександр Радченко, підрозділів кримінальної поліції – Юрій Крошко, блоку публічної безпеки – Юрій Лебедь і керівник апарату ГУНП – Микола Юсковець.

«Продовжуємо поступальне впровадження проекту «Безпечне місто». У населених пунктах області за кошти з місцевих бюджетів установлено 164 камери відеоспостереження, у тому числі 49 – у м. Житомирі. Лише в обласному центрі за допомогою засобів відеоспостереження за названий період розкрито 34 кримінальних правопорушення. Цього року планується за кошти міського бюджету встановлення ще 30 відеокамер та 90 засобів відеоспостереження у загальноосвітніх навчальних закладах. Закликаємо керівників ВУЗів, підприємств, установ і організацій про впровадження такої роботи в очолюваних ними закладах задля безпеки», – наголосив Валерій Рудик.

Джерело: 1.zt.ua