45 сайтів для творчості

3 Березня 2016 11:22

45

Якщо Вам важко знайти натхнення, або ви хочете навчитись чогось нового, вдосконалити вже набуті вміння, поділитись своїми досягненнями чи продати створені власними руками шедеври, пропоную Вам ознайомитися з 45 найцікавішими сайтами для типових творчих особистостей.

#навчання, #самовдосконалення, #курси

tumblr_nr8oomlsi51r2g0czo1_540

1. CreativeLive – безплатні курси для творчих спеціальностей від провідних світових експертів.

2. Platzi – онлайн курси в галузі дизайну, маркетингу та програмування.

3. Cerego – тут ви можете створити свій план навчання, генеруючи його залежно від своїх сильних чи слабких сторін.

4. Mental floss – тести, які допоможуть Вам визначити рівень знань в тій чи іншій галузі.

#рукоділля, #хендмей, #інтер’єр, #ідеї для дому

tumblr_ntd81jT7ib1s0sz1go1_540

5. Pinterest – сервіс для збереження та поширення своїх фото, улюблених картинок, цікавої інформації. Під хештегом #handmade Ви знайдете цікаві ідеї для створення подарунків чи креативних речей власними руками + інструкції до них.

6. Etsy – онлайн сервіс для продажу зроблених Вами речей, тут ви можете як продати свої вироби, так і придбати собі щось цікаве, чи просто наповнитись натхненням та ідеями.

7. The Things We Do – тут безліч креативних ідей для створення одяну, подарунків, листівок, аксесуарів, елементів дизайну та інтер’єру тощо. Ви точно знайдете для себе щось цікаве.

8. The Home I Have Made – створіть затишок в своєму домі за допомогою оригінальних хендмейд речей, – безліч ідей на цьому сайті.

9. Livemaster – ще один із ресурсів для продажу власних виробів, можна просто хвалитись ними або купувати результати творчості інших, які вам сподобались. Окрім цього він дуже інформативний – тут є інструкції по виготовленню тих чи інших виробів, а також майстер-класи.

10. World Best Ideas – тут тільки ідеї, багато ідей для вашої творчості.

#натхнення, #ідеї, #дизайн, #логотипи, #обкладинки

tumblr_nu48alZteM1u8038co1_540

 

11. Inspire me – ви можете публікувати тут свої статті в одному із розділів чи в кількох одразу: фотографії, ілюстрації, живопис, відео, айдентика чи архітектура, – знайдіть те, що вас цікавить. А ще тут є розділ з цитатами великих людей, які надихають.

12. Lovely package – те, що привертає нашу увагу в першу чергу – це обгортка, упаковка. На цьому сайті зібрані найкращі варіанти упаковка – це як своєрідне мистецтво.

13. Designinspiration – красномовна назва сайту  для дизайнерів – підбірка логотипів, візиток, ілюстрацій, плакатів, розворотів книг та журналів, архітектурних рішень та багато іншого.

14. Logopond – про логотип  як мистецтво – варіанти логотипів та ідеї, для створення власних.

15. The book cover archiv – знову ж таки, обкладинка – це важливо. Тут зібрані кращі зразки обкладинок, які притягують погляд та заохочують нас до читання книг.

16. Ffffound – користувачі сайту діляться найоригінальнішими, цікавими картинками і фото з Мережі. Поділіться і Ви.

17. Pattern tap – сайт для дизайнерів. Розкриє Вам хитрощі графічного дизайну, знайдіть кілька лайфхаків та корисних порад для своєї творчості.

18. Note point – не думайте, що презентації в Power point – це нудно і банально. Якщо ж все таки не вірите – на цьому ресурсі кращі та найцікавіші зразки.

19. Tumblr – величезний вибір фото-блогів, а також цитати, відео, gif-ки та багато іншого.

20. Graffiti Сreator – сайт дає змогу спробувати себе в якості графіті-художника. Потрібно просто обрати стиль, який вам сподобався, натиснути «Load Font», і починати творити. Вам даються спеціальні підказки – обов’язкові дії, які варто зробити у вигляді червоної стрілочки.

21. Escapemotions.com – неймовірно захоплююча он-лайн програма для малювання, як пишуть розробники – малюєте вогнем. В кожного свої асоціації, але спробувати варто, – воно затягує і зачаровує.

#письменники, #твори, #блогерство #вірші #поети

tumblr_m09nw0uhWj1ro46rko1_540

22. Istio – перевірить орфографію, порахує кількість знаків, щільність та інші seo-показники.

23. Readability – програма, яка оцінить читабельність тексту. Саме тут ви дізнаєтеся, чи буде ваш текст зрозумілий “простому смертному” чи ні.

24. 8nog – порахує знаки і видалить подвійні пробіли.

25. Typograf – простий і зручний друкар, який зробить красиві лапки і перетворить дефіси в тире.

26. Glvrd – допоможе відшліфувати текст в інформаційному стилі. Підходить для реклами, новин, інструкцій, листів і комерційних пропозицій, проте не підійде для віршів і художньої прози.

27. Test-the-text – ще один ресурс для перевірки тексту в інформаційному стилі.

28. Zenpen – мінімалістичний онлайн-редактор (коли не хочеться завантажувати Google Docs і Word).

29. Спеллер – перевіряє орфографію в російському, українському та англійському тексті.

30. Вебмастер – повідомляє «Яндексу» про ваш новий оригінальному тексті.

31. Вордстат – допомагає підібрати ключові слова.

32. Topwriter – порівнює два тексти між собою (корисно для рерайтерів).

33. Speechpad – переклад аудіо в текст (не ідеально, але інтерв’ю розшифрувати можна).

34. Findcopy – перевірка унікальності тексту (результат перевірки можливо отримати у вигляді посилання).

35. Synonymizer – допоможе підібрати синонім.

36. Word associations – сервіс підбору словесних асоціацій.

37. Text – перевірка тексту на антиплагіат.

38. Оrfogrammka – веб-сервіс перевірки правопису.

39. Quittance – відшукує в тексті підозрілі місця на предмет однією з найпоширеніших стилістичних похибок: розташованих близько по тексту фонетично і морфологічно подібних слів (так звана ненавмисна тавтологія).

40. ВААЛ – може пригодитись поетам і ораторам, щоб проаналізувати підсвідомий вплив тексту свого виступу. Оцінює текст будь-якого жанру по багатьом параметрам. У вільний обіг випущена версія програми ВААЛ-міні.

41. Poem Parser – завдяки програмі ви зможете дізнатися, яким віршованим розміром ви написали черговий шедевр, а також не помилитися з довжиною рядків, які римуються.

42. TextReferent – автоматичне реферування англійських текстів. Обробивши текст і проаналізувавши частоту появи в ньому окремих слів, програма виокремлює з нього основні для розуміння змісту фрази. Демоверсія безкоштовна для скачування і працює тільки з англійською мовою.

43. Neogranka / Stihi – дозволяє вибрати риму, відповідну під наголос потрібного слова, а також може зайнятися коригуванням віршованого розміру.

44. Stihi – більш актуальний і щодня оновлюваний онлайн-підбирач рим. Але з його римами потрібно бути обережним, так як за основу словника беруться вірші користувачів сайту.

45. – Rhymester – ще одна програма, яка допомагає підібрати варіанти рими до будь-якого слова.

Джерело: melni.me