Рефлексологія: позбудьтеся болю за допомогою вух

8 Березня 2016 12:11
uamodna.com

uamodna.com

Якщо ви погоджуєтесь з ідеєю, що періодичний біль і нездужання – частина нашого життя, і не біжите через будь-яке чхання до лікаря, то ця стаття напевно зацікавить вас. Від незначного болю можна позбутися за допомогою… вух! Так-так, вух!

Кваліфікований рефлексотерапевт Хелен Чін Луї стверджує, що на поверхні людського вуха є рефлексна карта тіла, що складається з нервових закінчень і з’єднань центральної нервової системи. Вплив на кожну область вуха може позбавити вас від болю в тій чи іншій частині тіла.

littlethings.com

Не завжди ситуація дозволяє пройтися і розім’ятися, щоби позбутися болю. А ось маленька прищіпка може бути у вас завжди під рукою!

Кожна з цих 6 точок пов’язана з певними частинами тіла. Натиснувши на них, ви зможете позбутися від больових відчуттів в тій чи іншій області.

1. Спина і плечі

littlethings.com

Верхня частина вуха відповідає за спину і плечі. Якщо ви відчуваєте в цих областях напругу та біль, причепіть до вуха прищіпку в зоні 1. Вже через хвилину ви відчуєте, що напруга потроху спадає. Повторюйте “процедуру” кілька разів на день, і ви помітите поліпшення самопочуття.

2. Внутрішні органи

littlethings.com

Зона 2 відповідає за здоров’я внутрішніх органів. Безсумнівно, якщо ви відчуваєте сильний біль, вам необхідно негайно звернутися до лікаря. А якщо ж ви відчули напругу і легкий біль, чому б не спробувати метод “прищіпки”?

3. Суглоби

littlethings.com

Область вище середньої (зона 3) відповідає за больові відчуття в суглобах. Безсумнівно, якщо ви відчуваєте сильний біль, вам, знову ж таки, необхідно негайно звернутися до лікаря. Якщо ж неприємне відчуття з’явилося раптово і не створює дуже сильного дискомфорту, то скористайтеся прищіпкою!

4. Захворювання горла і носа

littlethings.com

Якщо ви відчуваєте, що застуда хоче захопити і здолати вас, спробуйте прищіпку! Розташована в зоні 4, вона усуне перші ознаки застуди і не дасть захворюванню побороти вас.

5. Травлення

littlethings.com

Якщо у вас виникли неприємні відчуття в області шлунку і кишечника, спробуйте прищіпку! Вона заспокоїть здуття, біль і напругу в області живота.

6. Голова і серце

littlethings.com

Мочка вуха відповідає за, мабуть, найважливіші частини тіла – голову і серце. Прищіпка на мочці вуха допоможе зберегти здоров’я серця і ясність розуму. Відмінна профілактика серцево-судинних захворювань!

А ви вірите в рефлексологію? Чи користувалися ви подібними методами?

Джерело: uamodna.com