Імуно-стимулюючі продукти, поради дієтолога

19 Березня 2016 11:28
Гостре запалення – це здорова тілесна відповідь на те, що відбувається в організмі.

 Починаючи від порізаного пальця, закінчуючи хронічними запаленнями, але то вже зовсім інша історія.

Останнє пов’язане із широким спектром проблеи зі здоров’ям – від головного болю до проблем із серцем.

Дієтолог Сонді Брунер, співавтор нової кухарської книги “Протизапальна дієта та Плани дії” рекомендує вживати імуно-стимулюючі продукти, які вкупі із гарним сном та вмінням керувати стресом, допоможуть боротися зі стресом.

Листова капуста Кале

Все, що має темно-зелений колір містить начисені омега-3 жирні кислоти, здорові жири, які заспокоюють запалення. А вітаміни у зелених листових допоможуть боротися зі стресом, головну причину запалень.

 Тут і далі фото з Flickr by Jennifer

Ягоди

Чорниці, малина і полуниці містять не лише блокують ферменти, які викликають запалення, але є “потужним антиоксидантом, що допомагають боротися із пошкодженням клітин”.

 @rsseattle