На вихідних у Гідропарку влаштують велосипедну “Дивогонку” для дітей від 2 до 12 років

31 Травня 2017 16:57

У Житомирі 3-4 червня у Гідропарку (поруч з оглядовим колесом) клуб велосипедистів “ВелоЖитомир”(velo.zt.ua) за підтримки  міської ради організовує веселе й захоплююче свято для дітей «Дивогонка» – азартні перегони на біговелах, безпедальних машинках, самокатах, велосипедах і т.п. на швидкість серед дітей від 2-х до 12 років.

Організатори та учасники цього разу святкуватимуть вже 11-ту Дивогонку у Житомирі!

ВАЖЛИВО!

Для участі у велоперегонах необхідно зареєструватися: заповніть онлайн форму реєстрації за наступним посиланням: http://velo.zt.ua/divogonka

Для чого потрібна попередня реєстрація?

Дивогонка – дитяче свято та спортивні змагання в одному наборі — медалі та пам’ятні подарунки отримує кожен учасник незалежно від результатів гонки, а для цього організаторам необхідно мати достатню кількість того й іншого. Якщо на перегони прийде більше учасників, ніж розраховують організатори (а планують вони виходячи з числа попередніх заявок), Вашим дітям призів і медалей може просто не вистачити! Будьте свідомі!

Цього року організатори очікують велику кількість учасників, тому велоперегони відбуватимуться протягом двох днів – в перший день (суботу 03 червня) кататимуться молодші учасники (віком до 6 років включно), в другий день (неділю 04 червня) – від 7 років включно і старші.

В день змагань реєстрація починається о 10:00, видаються стартові номерки та формуються заїзди.

Реєстрація працює протягом усієї гонки, тому учасникам не обов’язково бути на місці з самого ранку – достатньо прийти орієнтовно за 30 хвилин до свого заїзду. Перший заїзд наймолодших учасників стартуватиме о 10:30.

Більш детальний розклад змагань кожен з учасників отримає у SMS-повідомленні на номер, вказаний при реєстрації.

У перегонах планується участь 170-200 дітей, проводиться 30-40 заїздів по 5-6 учасників у кожному. В окремих випадках (якщо не набирається достатньої кількості учасників одного віку) вікові категорії можуть бути об’єднані.

Для участі необхідно мати:

– велосипед, біговел, самокат (кількість коліс і конструкція не мають значення)

– шолом (за відсутності шолома він буде наданий організаторами)

– гарний настрій

Джерело: 1.zt.ua