В Житомирі обрали переможців щорічного міського конкурсу «Гордість міста»

1 Вересня 2017 12:47

Як повідомляє прес-служба міськради, комісія обрала переможців по кожній номінації щорічного міського конкурсу «Гордість міста». Переможці будуть оголошені у рамках святкування День міста 7 вересня в Житомирському академічному музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги.

Нагадаємо, щорічний міський конкурс – рейтинг популярності та здобутків проводиться до Дня міста Житомира з метою відзначення вагомих досягнень у різних галузях життєдіяльності міста та кращих представників громади міста, а також заохочення талановитих особистостей в сферах суспільного життя, стимулювання громадянської та творчої активності населення.

Організатором Конкурсу є виконавчий комітет Житомирської міської ради. Учасниками Конкурсу за пропозиціями від виконавчих органів Житомирської міської ради можуть бути юридичні особи, незалежно від форми власності та фізичні особи, які зареєстровані або проживають у м. Житомирі.

З початку серпня в управління культури міської ради надавалися пропозиції щодо кандидатів на щорічний міській конкурс «Гордість міста». У цьому році було запропоновано 13 номінацій: «Відкриття року», «Вчитель року», «Керівник ОСББ року», «Громадський діяч року», «Журналіст року», «Захисник року», «Лікар року», «Меценат року», «Митець року», «Підприємець року», «Родина року», «Спортсмен року», «Учень року».

До 13 номінацій було подано 40 кандидатур.

Джерело: 1.zt.ua