Президент знову подав до Верховної Ради законопроект з помилкою

5 Жовтня 2017 13:44

Про це лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко повідомив на свої сторінці у Facebook. Раніше голова Комітету ВР з питань правової політики та правосуддя Руслан Князевич, оголошуючи пропозиції профільного комітету щодо президентського законопроекту № 6232 про внесення змін до низки кодексів, який запускає судову реформу, повідомив, що в законопроекті було знайдено 17 орфографічних помилок. В даному випадку йдеться про Законопроект про створення умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей (див. Проект Закону (доопрацьований) 05.10.2017 ).

“Щойно президент вніс доопрацьований Законопроект про створення умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей.
Після критики він додав ще один абзац до статті 1 цього Закону. Проте, поспішність і непрофесіоналізм призвів до того, що в доопрацьованій версії Порошенко посилається на НЕІСНУЮЧУ СТАТТЮ 10 вищезгаданого законопроекту.
Треба було вказати на статтю 10 Закону ” Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей”!
Біда та й годі. Подаю текст цього правового маразму!”