Що містяни говорять про роботу мера Житомира. Опитування

22 Лютого 2018 15:43

Допоки мер Житомира звітує в Українському домі, що зробив у 2017 році для міста та його жителів, ми вирішили запитати житомирян, як вони оцінюють роботу мера, чого більше – досягнень чи провалів та що б хотіли змінити, аби у місті стало комфортніше жити.

«Він мені не звітував. Я нічого не знаю. Ну як іти по місту, то я бачу, що цю плитку поклали і вона вже потріскалась, грає, танцює і т. п.», – каже Олег Кушнір.

«Мені незабаром отримувати права, і я хотів би комфортно їздити, тому дороги потрібно зробити. Смітників мало по місту. Інколи йдеш і знайти їх не можеш», – говорить Андрій.

«Не так уже все й погано у нас в місті стало. Є чим пишатись на даний момент, я так вважаю. Плюси, що у нас нова Михайлівська, є у нас сквер Небесної Сотні, фонтан є. Місто оживає, можна сказати. Хотілося б ще, звичайно, оновити трішки парк, бо він у нас у «плачевному» стані», – ділиться Надія Баранецька.

«Житомир стає кращим містом, чим раніше. Стало чистіше, багато реставрацій старих вулиць, будівель, які помітно», – відповідає Роман.

«У порівнянні з тими роками, мені здається, робиться більше. Якщо копнути глибше, то робиться трохи не так, як потрібно. Те, що вирубують Корбутівку – це жах. Щось хотіли у сквері зробити, теж жахливо. Перекривається десь 50 на 50», – думає Людмила Нємцева.

«Хочеться, щоб був ближче до людей, і все. Як будуть розуміти простий народ, то й добре буде. Думаю, буде все гаразд», – певна житомирянка Алла.

«В порівнянні з попередніми мерами, то результат по місту видно, хоч невеликий, але видно. Михайлівська мені сподобалась, наприклад, озеленення теж нормально зробили. Плитка не у всіх місцях, але, все одно, місто покращується. Потрібно трішки поліпшити транспорт, оновити тролейбуси і в маршрутках навести лад», – говорить Світлана Масловська.

«Я тільки вийшов (з місць позбавлення волі – ред.) укінці 2017 року. Так дивлюсь, що взагалі нічого не змінилось. Що він є, що немає. Хотілося б, щоб були робочі місця для всіх. Незалежно, був у тюрмі чи ні, щоб були робочі місця для всіх, а не для обраних. Не те, що я приходжу, 48 років, а мені кажуть: вибачте, ви нам не підходите. Куди мені йти, давайте мені пенсію у 48 років, я вдома буду сидіти», – бідкається Андрій.

«Я не знаю, що робив мер взагалі, я не бачив його жодного разу. Він на моє життя ніяк не впливає. Я не знаю, що сказати з цього приводу», – сказав Іван.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році мер планує реалізувати два масштабних проекти – побудувати сонячну електростанцію та відновити роботу аеропорту.