Друзі Ляшка “кошмарять” українських бізнесменів

23 Лютого 2018 12:00
На підприємців відверто тиснуть, прикриваючись “законними підставами”

Українські підприємці, які намагаються вижити в умовах конкуренції та високих податків, нещодавно отримали ще один “ніж у спину”. На них відверто почали тиснути під прикриттям благодійного фонду, за якими стоять наближені до лідера “Радикальної партії “Олега Ляшка.

Мова йде про громадську організацію ” Благодійний фонд “Міжнародні антикорупційні суди” – саме вона пропонує бізнесменам швидко і “безболісно” вирішувати нагальні питання із провладними структурами. Заперечувати таким ніхто не береться, адже у разі відмови на вас чекає відкрита дискредитація і справа всього життя ризикує зійти нанівець.

Одними з перших відчули на собі наслідки ціла низка підприємств:  Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод, Побузький феронікелевий комбінат, “Дельта Вілмар СНД”, “Житомиробленерго» тощо, значиться у розслідуванні bihus.info/

І поки Гройсман тільки встиг дати доручення на перевірку так званих благодійників, вони і досі продовжують почате:

“Були надіслані запити на всі лікарські служби всіх країн, куди Україна експортує ліки. Де написано, що підприємство є недобросовісне, підприємство випускає контрафакти. У нас вже, наприклад, 30 днів заблокований експорт ліків у В’єтнамі», – повідомив генеральний директор Федерації роботодавців України Руслан Іллічов.

Регулярно від сумнівного фонду надходять “листи щастя”, хоча саме ця ГО фігурувала у численних корупційних справах, зокрема – контрабанді. Найбільше питань викликає особа одного з керівників організації, вихідця із Харкова Анатолія Місяця та його сина Ярослава.

Раніше він займав посаду помічника депутата і сам балотувався від партії Ляшка. Цікаво, що Ігор Мосійчук залишив письмові питання щодо свого екс-помічника без відповіді.

Як повідомляв портал “Знай.ua”, перевертень у рясі заробляє на українцях методами Януковича.

Джерело: znaj.ua