«Житомирські ласощі» представили Україну на міжнародній виставці солодощів у Німеччині

23 Лютого 2018 13:53

Представити Україну на міжнародному рівні та поділитися зі світом смаком солодощів, який вже давно завоював прихильність вітчизняних споживачів – з такою метою кондитерська фабрика ЗАТ «Житомирські ласощі» взяла участь у виставці ISM Cologne 2018.

ISM – найбільша у світі спеціалізована міжнародна виставка солодощів, кондитерських виробів, продукції для сніданків та снеків, яка проходить у місті Кельн (Німеччина) з 1971 року. За цей час виставка стала єдиною провідною платформою для бізнесу і комунікацій спеціалістів та споживачів, причетних до кондитерського мистецтва. Окрім того, даний захід є джерелом інновацій та креативних рішень для фахівців галузі.

Вже другий рік поспіль ЗАТ «Житомирські ласощі» не залишаються осторонь цієї масштабної події та продовжують знайомити відвідувачів з широким асортиментом своєї продукції та відкривати для них світ солодкого українського смаку.

«Кожного дня робітники нашої фабрики працюють задля єдиної мети – ставати кращими для споживачів. Ми удосконалюємо технології виробництва, розробляємо нові смаки, розширюємо асортимент, слідкуємо за світовими трендами у, так би мовити, «солодкій» галузі та прагнемо стати взірцем якості та смаку, на який рівнялися б інші. Окрім того, щороку ми виходимо на нові ринки, завойовуючи прихильність споживачів різних країн. Участь у міжнародній виставці ISM Cologne 2018 є одним із кроків на шляху до розширення горизонтів нашої фабрики. Важливо та поважно для нас є й те, що на виставці ми не лише знайомимо відвідувачів з нашою продукцією, але й представляємо Україну на міжнародному рівні», – розповідає в.о. голови правління ЗАТ «Житомирські ласощі» Олександр Рогаль

Протягом чотирьох днів виставки, з 28 по 31 січня, «Житомирські ласощі» презентували та отримали схвальні відгуки відвідувачів як по виробах, які стали візитівкою фабрики («Пташине молоко», «Бабусині байки», «Батончики», «Стріла» і т.д), так і вже по вподобаних українським споживачем новинках («Нугат», «Еден Джой», «Кранч Мікс» і т.д).