П’ять новин,які ви могли проспати

24 Лютого 2018 07:39

П’ять новин, які ви могли проспати:

1. Колишні американські дипломати застерігають, що миротворчі місії можуть не вирішити конфлікт, а лише заморозити його. Про це пише видання Wall Street Journal. Деякі американські представники озвучили застереження, що Вашингтон може прямувати в пастку Путіна.

2. Польському роботодавцеві, який не надав допомогу українці, у якої стався інсульт, висунуто звинувачення у нелегальному працевлаштуванні іноземців. Після того, як його працівниця стала погано себе почувати, чоловік відвіз її на зупинку в місто аби інсценізувати випадкове виявлення хворої.

3. Конфлікт між палестинцями і ізраїльтянами – найзаплутаніша з існуючих міжнародних проблем, заявив президент США Дональд Трамп. “У випадку з Ізраїлем і палестинцями нам треба виробити найскладнішу з усіх угод”, – сказав він на прес-конференції у Вашингтоні.

Трамп назвав палестино-ізраїльський конфлікт найскладнішим у світі

4. Президент США Дональд Трамп назвав дії Росії в Сирії, яка підтримує кривавий режим сирійського очільника Башара Асада, “гуманітарним безчестям». “Я скажу, те, що Росія, Іран і Сирія зробили останнім часом – це гуманітарне безчестя”, – йдеться у повідомленні американського лідера.

5. У місті Зґєж у Польщі співробітники місцевої поліції змушені були відкрити вогонь у бік групи агресивних чоловіків, які виявилися громадянами України та Грузії. Про це повідомляє видання “Dziennik Łódzki.