На вулицях Житомира збільшили кількість патрулів

7 Серпня 2014 16:46
Piffko

aktivist.in.ua

Днями  в Житомирі спіробітники СБУ затримали  двох осіб – членів терористичної групи, які  готувалися підірвати  банківську та декілька державних установ, військкомат і житловий квартал обласного центру,де проживають члени родин військовослужбовців.

Дана подія викликала великий резонанс серед мешканців міста, а правоохоронці в свою чергу посилили охорону громадського порядку в обласному центрі задля недопущення подібних інцидентів.

За словами начальника УМВС в Житомирській області Юрія Демяненка, нині на вулицях міста значно збільшили кількість нарядів патрулів. При цьому, варто нагадати, що більше 200 житомирських правоохоронців працюють в зоні АТО.

“Крім автомобільних та піших нарядів, ми задіяли в охороні порядку кінологічні служби, розповів Демяненко під час прес-конференції 7 серпня.  – У паркових зонах працюють кавалерійські наряди. Також з 18.00 до 24.00 задіяні додатково 15 нарядів із числа співробітників УМВС”.

Для правоохоронців проводять додаткові заняття, під час яких вчать як виявляти вибухонебезпечні предмети та діяти у  небезпечних ситуаціях.

Мешканців міста та області також просять повідомляти про підозрілих осіб за номером 102.

Юлія ДЕМУСЬ

Джерело: 1.zt.ua