Справжній майдан говорив мовою гімну України, нинішній – російським матом

11 Серпня 2014 12:52
tomenko.ua

tomenko.ua

Радник Президента України, народний депутат Микола Томенко виступаючи на Рівненській обласній державній телерадіокомпанії прокоментував ситуацію, яка склалася довкола так званого майдану: «Якщо популярно продемонструвати різницю між справжнім Майданом і нинішнім, то можна сказати наступним чином: мовою спілкування на справжньому Майдані був гімн України, а на нинішньому – російський мат».

На його думку, серйозною загрозою для єдності України є не лише терористи, «путінці» чи «кадирівці», а й спроба відкрити другий чи третій фронти всередині України.

«Спроба створити штучні конфлікти в Києві чи інших містах України нібито «справжніми революціонерами» є не просто небезпечним явищем, а може призвести до трагічних наслідків. Воювати всередині України проти України означає воювати на стороні Путіна», – наголосив Микола Томенко

Він переконаний, що українці, які готові проявити героїзм зараз захищають Україну у зоні АТО, працюють волонтерами або фінансово допомагають українській армії.

«Сьогодні нам треба зробити все, аби мирним шляхом ліквідувати другий, третій та інші фронти в Україні та мобілізуватися для боротьби на єдиному фронті захисту єдиної Української незалежної держави», – вважає Радник Президента України з гуманітарних питань.