У Житомирі відбулися громадські збори Корольовського району на підтримку української армії

11 Серпня 2014 12:50

9 серпня на майдані Польовий (біля фонтану) була зібрана громада для підтримки наших військових, які беруть участь у антитерористичній операції.

За програмою було передбачено зустріч з учасниками АТО з 95-ої аеромобільної бригади та загонів спецпризначення Житомирського УМВС; звернення волонтерів благодійного фонду «Всесвіт за майбутнє»; збір коштів на підтримку української армії; виставки кращих учнівських робіт Житомирського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді та Молодіжної громадської організації «Арт Село»; написання листів для учасників АТО; концертна програма духового оркестру міського будинку культури.

0412.ua

0412.ua

Початком проведення зборів було вшанування хвилиною мовчання всіх, хто загинув, відстоюючи незалежність нашої держави: героїв Небесної сотні, героїв АТО, мирних громадян, які загинули від рук терористів.

Усі гарні справи починаються з Божого благословення і, тому було запрошено людину, яка постійно молитвами і справами підтримує наших бійців. Це настоятель Хрестовоздвиженського  собору отець Богдан.

Відповідно до програми юні житомиряни мали змогу написати листи та намалювати малюнки для військових, які виконують свої обов’язки у зоні АТО. У кінці зібрання усі витвори було передано волонтерам благодійного фонду «Всесвіт за майбутнє», які потім доправлять їх нашим захисникам.

До слова, було й запрошено наших героїв, безпосередніх учасників подій у зоні АТО. Це люди, які ціною власного життя захищають наш спокій, наше мирне небо та незалежність України, це старший лейтенант Пономаренко Володимир Сергійович та його колега майор Шнира Іван Васильович, який отримав поранення під час проведення бойових операцій у зоні АТО. Не винятком стали і працівники міліції, які нещодавно повернулися із зони бойових дій: майор міліції Конопацький Микола Станіславович та майор міліції Павловський Ігор Володимирович. Усіх їх було нагороджено почесними грамотами.

Голова Житомирської міської партійної організації Радька Олександра Сергійовича та голова Корольовської районної партійної організації Соя Олег Васильович уклали політичну угоду з керівниками первинних партійних дільничних організацій. Резолюція була зачитана і поставлена на голосування і більшістю голосів було прийнято резолюцію. На цьому офіційна частина закінчилася.

На майданчику було розміщено скриньки для надання допомоги нашим військовим. Всі бажаючі могли підійти і надати свою посильну допомогу. У кінці зібрання усі кошти були передані волонтерам.

Джерело: 0412.ua