В Житомирі працівники центру зайнятості шукають роботу для переселенців

11 Серпня 2014 12:56
1.zt.ua

1.zt.ua

Днями спеціалісти Житомирського обласного та міського центрів зайнятості відвідали тимчасових переселенців зі східних областей України, які проживають у Коростишеві в санаторії «Тетерів».

Під час виїзної акції представники служби зайнятості вивчали проблеми з питань працевлаштування громадян, що тимчасово вимушені були змінити місце перебування. Директор Житомирського міського центру зайнятості Валентина Сторожук також спілкувалась із шукачами роботи.

Так, Олені К., яка за фахом технолог швейного виробництва, було організовано зустріч із представниками ТОВ «Тусмо». Підприємство відоме стабільною роботою, гарними умовами праці, дотриманням безпеки виробництва та можливістю забезпечення тимчасовим житлом.

Наталія О. приїхала в Житомирську область із мамою, двома дітьми та двома племінниками, тому гостро відчуває потребу у підтримці та заробітку. Їй фахівці запропонували на розгляд перелік вакансій продавців.

Всього 28 осіб-тимчасових переселенців отримали індивідуальні консультації з питань стану ринку праці, підбору підходящої роботи, послуг служби зайнятості.

Про це повідомляють на сайті центру зайнятості.

Оцінюючи результативність таких зустрічей, Валентина Сторожук зазначила, що «зацікавленість мешканців східних областей у працевлаштуванні зросла. Окремі сім’ї розглядають пропозиції працевлаштування у сільській місцевості за умови забезпеченням житлом. Тому фахівці Житомирського міського центру зайнятості радо співпрацюватимуть з усіма – хто потребує допомоги і з тими, хто може допомогти. Адже суспільство буде щасливим лише тоді, коли стане щасливим і кожен його громадянин».

Джерело: 1.zt.ua