Через тривалі тендерні процедури житомирські військові залишаються без амуніції

12 Серпня 2014 16:58
20minut.ua

20minut.ua

Під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності 12 серпня депутати розглянули 10 питань.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Відповідно до рішення сесії обласної ради, з обласного бюджету виділено 2 млн грн. для придбання засобів захисту і речового майна та спорядження 10-му батальйону територіальної оборони, частин Збройних Сил України, підрозділів органів внутрішніх справ та СБУ в області. 2,5 млн грн. депутати виділили на 26 сесії для придбання засобів захисту та зв’язку для 10 батальйону територіальної оборони. До цього часу використана тільки частина цих коштів. Придбання необхідних захисникам речей затримується проведенням тендерних процедур. Депутати висловили обурення такою ситуацією.

«Зараз дійшло до того, що обласна рада при бажанні допомогти військовим не може цього зробити, тому що гроші просто висять на рахунках. Будемо об’єднуватися з іншими обласними радами і просити центральні органи влади прийняти закон про відміну тендерів», – каже заступник голови обласної ради Руслан Годований. Проект звернення з таким проханням підготують до чергової сесії обласної ради, що відбудеться 11 вересня.

Джерело: 1.zt.ua