Єдиному сину, який нині захищає Україну, мама зробила неймовірний подарунок

12 Серпня 2014 17:12
1.zt.ua

1.zt.ua

Жителька міста Коростишів Катерина Скрипка вирішила потішити єдиного сина, який з 25 березня призваний захищати схід України.

Старший солдат 30 мотострілкової бригади з Новоград-Волинського Сергій Скрипка за весь період служби побував у дома 10 днів через виклик на сесію.

Зі слів мами, солдату-студенту довилося у край стислий термін складати по три іспити вдень. Двадцяти дворічного Сергія практично дома й не було.

«Щоб потішити сина, вирішила розфарбувати паркан і ворота у кольори національної символіки і зробити напис «Слава Україні».

Фарбу купили, а шрифт допомогли графічно написати балончиками працівники фотостудії. І за декілька днів я з товаришем Сергія – Сергієм Паламарчуком усе зафарбували. Потім надіслала фото через соціальну мережу, і Сєрьожці сподобалося» – розповіла жінка.

У телефонній розмові син попросив мами, щоб «Україна» написати з великої букви, але як зізнається Катерина Скрипка: весь напис зробили із великих літер, але обов’язково виправимо, головне, щоб хлопці повернулися швидше додому живими і з перемогою.

Катерина Скрипка зауважила, що розфарбований паркан – це не мода, а стиль їх життя. І наостанок розмови поділилася власним віршем:

Дороже наших сыновей нет ничего на этом свете,

храни их бог для матерей ведь ты один за них в ответе.

Пусть не коснётся их рука врага страны – большой державы,

что братоубийственной войны так жаждет он во имя славы.

Храни Господь, храни детей – молись за грешных и не очень,

накрой могущею рукой их головы,спаси их души.

Прости врага и дай понять, что нам от них совсем не надо

ни их земляни их дома и вообще ВОЙНЫ не надо.

Дай мира нам и неба дай,и солнца над страною нашей.

Ведь любим мы страну свою, и нет страны на свете краше!