На Донбасі необхідно зробити кадрові зміни та переатестацію працівників освіти

13 Серпня 2014 12:19
tomenko.ua

tomenko.ua

Радник Президента України, народний депутат Микола Томенко вважає, що на Донбасі необхідно зробити кадрові зміни та переатестацію працівників освіти.

«Готую пропозиції до МОН України щодо необхідності кадрових змін та переатестації у системі освіти Луганської та Донецької областей.
Ми активно допомагаємо нині у відбудові вузів,шкіл та дошкільних закладів поруйнованих терористами і рашистами, але ніхто не думає, що залишаються ті директори шкіл чи вчителі, які далі руйнуватимуть душі дітей ненавистю до “бандеровців” та “ворожої України”! З пам”яті не виходить відео з Слав”янська,де випускники “підготовлені” керівництвом школи вручали квіти “освободителям”!», – написав радник Президента з гуманітарних питань на своїй сторінці Facebook

Микола Томенко наголосив: «Путінці та кадировці так “наосвобождали”, що нині всією країною мусимо повертати регіон до мирного життя, а скільки загинуло,помордовано і поранено. Отож,не забуваймо про тих, хто навчатиме. Бо справжнє звільнення Донбасу, це звільнення від “Русского мира, від антиукраїнської міфології та від брехні»