Бердичів готується до проведення футбольних турнірів

18 Серпня 2014 15:50
vkarpinsk.info

vkarpinsk.info

Вже традиційно, протягом кількох років, серпень – футбольний місяць для Бердичева. Саме наприкінці серпня у Бердичеві відбуваються два престижні футбольні турніри серед юнаків – Всеукраїнський турнір пам’яті Заслуженого тренера України Анатолій Пузача та Всеукраїнський турнір на призи Почесного громадянина міста Бердичева Леоніда Копитка.

Виконком Бердичівської міської ради, управління та відділ молоді та спорту Бердичівського міськвиконкому, Дитячо-юнацька спортивна школа, як організатори, докладають максимум зусиль, щоб турніри були проведені на найвищому рівні.

З 21 по 23 серпня на двох стадіонах міста «Центральному» та «Шкірянику» відбудеться Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2000-2001 років народження пам’яті Заслуженого тренера України Анатолія Пузача. Бердичів представлятимуть дві команди ДЮСШ (директор – Олександр Іванович Подгорчук) 2000 року народження – тренер Володимир Креденцер та 2001 року народження – тренер Анатолій Гуменюк. Крім господарів у турнірі візьмуть участь команди з Вінниці, Житомира, Коростеня та Костополя (Рівненської області). Урочисте відкриття відбудеться у четверг, 21 серпня, о 11.00 на стадіоні «Центральний», фінальна гра розпочнеться 23 серпня о 13.00 також на стадіоні «Центральний».

А з 26 по 23 серпня відбудеться Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 1998-1999 років народження на призи Почесного громадянина міста Бердичева, відомого бердичівського тренера Леоніда Степановича Копитка. Бердичів також представлятимуть дві команди ДЮСШ: 1998 року народження – тренер Олександр Подгорчук та 1999 року народження – тренер Юрій Свірський. Щодо решти учасників турніру, то це питання знаходиться на стадії вирішення.

Ці турніри стануть завершальним етапом підготовки команд до старту у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України, старт якої планується на 13-14 вересня. У сезоні 2014-2015 місто Бердичів у змаганнях ДЮФЛ України представлятимуть дві команди: 1998 року народження – тренер Олександр Подгорчук та 2000 року народження – тренер Володимир Креденцер.