Житомирські скутеристи подарували шоу бердичівлянам

23 Вересня 2014 17:39
i.kurjer.info

i.kurjer.info

Шалені трюки житомирських скутеристів на центральній площі міста цими вихідними, змушували частіше битися серця багатьох любителів адреналіну, швидкості та двоколісного транспорту. Любителі мототехніки з Житомира, Козятина та інших міст охоче долучились до благодійної акції організованої бердичівлянами, не лише, щоб ближче познайомитись між собою, але й допомогти зібрати кошти для 26-ї арт бригади.

Вже вдруге на площі перед міськвиконкомом завдяки підприємцям, членам місцевого мотоклубу та представникам Самооборони Бердичева і району, працює дитяче містечко батутів та інших атракціонів, кошти за квитки з яких, як і пожертви містян, підуть на покупку речей необхідних нашим військовослужбовцям.

Минулого разу під час акції, активісти зібрали 11 тисяч 800 гривень за які було придбано дизельний електрогенератор для забезпечення світлом і зв’язком військових 26-ї Бердичівської арт бригади. За словами, члена клубу «Мотокаспер», бійці бригади нині перебувають в польових умовах і у них немає ніякого зв’язку, бо відсутня електроенергія, тож було прийняте рішення купити генератор на дизельному паливі. Доправили його в зону АТО волонтери та представники Самооборони.

«Цього разу особливістю заходу було те, що активісти виділили певну кількість безкоштовних квитків та шкіл та садочків міста. В планах не зупинятись на досягнутому, й надалі продовжувати збирати кошти на допомогу військовим. Крім того, досвід проведення таких акцій зацікавив і житомирян, які запросили провести аналогічну акцію для дітлахів та дорослих в обласному центрі, щоб зібрати кошти для армії» – розповідає Дмитро Ковальчук, один з організаторів акції.

Окрім дитячого містечка батутів, яке працювало для малечі, на площі відбулось шоу скутеристів. Хлопці показали на що здатний легкий двоколісний транспорт, на якому при бажанні можна і танцювати і літати. Не оминули увагою присутні й мотоцикли членів байкерських клубів, що прибули підтримати ініціативу своїх товаришів з Бердичева. Діти і дорослі роздивлялись техніку, спілкувались байкерами та фотографувались біля залізних коней.

Цього разу організаторам вдалось зібрати на потреби артилеристів 7 тисяч 800 гривень. Це хоча й дещо менша, ніж минулого разу сума, але теж значна, бо це від людей, які хочуть, щоб у наших військових було все необхідне і зробили для цього свій посильний внесок, весело провівши час з родинами.