Кубок України з футзалу дістався Житомира. Промінь приймає київський Політехнік 23 жовтня

21 Жовтня 2014 11:43
sportzt.com

sportzt.com

Вперше за декілька років в Житомирі відбудеться матч кубку України з футзалу. В четвер, 23 жовтня 2014 року, відбудеться матч-відповідь попереднього етапу кубка України з футзалу. Віце-чемпіон Житомира та елітного фіналу Аматорської футзальної ліги України минулого сезону ФК Промінь прийматиме чемпіона першої ліги Києва –Політехнік.

Початок гри – о 18.00 в залі ФОК Динамо.
Запрошуємо всіх фанів футзалу прийти і підтримати нашу команду!

Нагадаймо, що перша гра завершилася переконливою перемогою житомирян з рахунком 5:1.  Тому в домашньому матчі Променю потрібно не програти супернику, аби мати шанс поборотися за вихід в 1/8 фіналу кубку. Здавалось би – задача не із складних, враховуючи виїзну перемогу, доволі сильний склад і рідний майданчик. Але кияни зроблять все можливе, щоб відігратися. Тому на глядачів чекає цікава гра. Приходьте, дивіться та вболівайте!

Спортивний Житомир оголошує конкурс прогнозистів – вгадайте результат гри і отримайте можливість виграти 20 гривень. Хай це дрічбничка, але приємна. Для того, щоб взяти участь – зареєструйтеся на нашому сайті і в коментарях до цього анонсу напишіть свій варіант рахунку зустрічі. Серед тих, хто вгадає рахунок буде розіграно два призи по 20 гривень. У разі, якщо не вгадає ніхто – приз отримає той, хто був найближчий до правильного результату. Удачі!

Джерело: sportzt.com