В Житомирі визначилися переможці Polesye Bench Press and Deadlift Cup

30 Жовтня 2014 11:17
sportzt.com

sportzt.com

В суботу, 25 жовтня, в Житомирі відбувся Кубок Полісся з жиму лежачи, станової тяги та екстремального жиму Open Polesye Bench Press and Deadlift Cup. В змаганнях взяли участь майже три десятки спортсменів з Житомира, Новоград-Волинського, Малина, Бердичева, Шепетівки та Переяслав Хмельницького.

В жимі лежачи абсолютним чемпіоном став житомирянин Ігор Данілов із результатом 165 кілограм. У екстремальному жимі Данілов здобув срібло. Також перемогу у своїх вагових категоріях здобули і інші наші спортсмени – Дан Рабінович, Сергій Поліщук, Антон Чумак, Михайло Щєголєв та Василь Ковальчук.

– На жаль, на змагання приїхало дещо менше учасників, ніж ми розраховували. Дався взнаки насичений календар – зараз дуже багато турнірів відбувається. Але турнір відбувся, всі учасники залишилися задоволеними. Непогано показали себе господарі змагань – житомиряни. Будемо робити все можливе, щоб турнір став більш масовим і популярним, – прокоментував змагання Богдан Воробей, головний організатор змагань та президент Ukrainіan Powerlifting Association.

Джерело: sportzt.com