ФК Макарівка – володар кубку чемпіонів серед сільских команд Житомирської області

3 листопадаа 2014 16:09
1.zt.ua

1.zt.ua

Здолавши у фінальному матчі чинного володаря Кубку Чемпіонів ФК «Лугини», дебютант турніру ФК «Макарівка» завоював Кубок Чемпіонів серед сільських команд. Про це повідомляє прес-служба ЖОФФ.

Стартові хвилини зустрічі команди провели на рівних, поки на 17-й хвилині Школьний не відкрив рахунок у матчі, а за 13 хвилин Олександр оформив дубль. Всі спроби «Лугин» відіграти бодай один гол успіхом не увінчались, натомість наприкінці першого тайму Коваль забив третій гол у ворота суперника.

У другому таймі Драпей відквитав один гол, але на більше гравці «Лугин» не спромоглися. Натомість на 70-й хвилині Каліновський встановив остаточний рахунок у матчі – 4:1.

Із рук голови Житомирської обласної федерації футболу Олександра Коцюбка, першого заступника голови Житомирської обласної ради, народного депутата України Володимира Арешонкова та директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту Світлани Гресь переможець та фіналіст турніру отримали дипломи, грамоти та медалі.

Також подяками за вагомий внесок в розвиток футболу в Житомирській області були нагороджені меценати, керівний і тренерський склад  ФК «Лугини» та ФК «Макарівка». Кульмінацією церемонії нагородження стало вручення капітанам команд Кубків та святковий салют.

Джерело: 1.zt.ua