Житомирські спортсмени вибороли п’ять медалей на чемпіонаті України з тхеквондо ВТФ

3 листопадаа 2014 10:34
taekwondo-nn.ru

taekwondo-nn.ru

Збірна Житомисрької області достойно виступила на чемпіонаті України серед ДЮСШ, СДЮСШОР та клубів з тхеквондо (ВТФ), який 1-2 листопада відбувся у Вінниці. Це одне з найважливіших змагань в році, яке збирає кращих спортсменів країни. Цього разу до Вінниці приїхали 560 тхеквондистів з усіх куточків України. Приїхала навіть команда з м Дружківка Донецької області, яка знаходиться на даний момент в зоні АТО. Але навіть за такої високої конкуренції житомирські спортсмени показали гарні результати, завоювавши п’ять медалей.

Чемпіонкою України у ваговій категорії 45 кілограм стала Олександра Бойко. Срібло дісталося Назару Михайлову (юнаки,  50 кг) та Віталію Костянець (юнаки, 55+ кг). Бронзовими призерами стали Сергій Качуровський (кадети, 57 кг) та Дар’я Балюта (дівчатка, 32 кг).

Житомирську обласну федерацію олімпійського тхеквондо ВТФ представляли спортсмени зКДЮСШ «Колос», до якої входять школи Новоград-Волинського (тренер Ящук Н.Н.), Полонного (тренер Крутій М.М.) та Житомира (тренери Дротенко А.Л., Лобода К.В.). Оскільки дані змагання були рейтинговими, кожен клуб зміг принести в свою скарбничку такі необхідні бали.

Варто відзначити високий клас організації та проведення змагань. Усі поєдинки проводилися з використанням електронної системи DAEDO, на кожному доянге працювали по 4 камери, щоб забезпечити більш якісне й обґрунтоване рішення при оскарженні тренерами тих чи інших рішень суддів.

Джерело: sportzt.com