Житомирський малий та середній бізнес може отримати грант від ЄБРР

6 листопадаа 2014 15:45
intprog.kh.ua

intprog.kh.ua

Група підтримки малого бізнесу Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) допомагає підприємствам покращити результати діяльності і підвищити свою конкурентоздатність шляхом залучення місцевих консультантів до вирішення конкретних бізнес-завдань підприємства (Програма ділових консультаційних послуг – BAS), або шляхом залучення міжнародних експертів для впровадження передового управлінського досвіду на підприємствах з потенціалом майбутніх лідерів ринку (Програма розвитку підприємств – ПРП).

Про це йдеться у матеріалі з розділу «Оголошення, анонси» на офіційному сайті Житомирської міської ради.

«Ми працюємо з компаніями, більша частина капіталу яких є приватна та належить громадянам України, які працюють на ринку не менше 2-х років, демонструють успішний ріст, керівництво яких користується гарною репутацією та зацікавлене в успішних консультаційних проектах для розвитку бізнесу. ГПМБ не працює з фінансово-кредитними установами, а також компаніями військово-промислового комплексу, ігровим бізнесом, виробниками тютюнової продукції», – йдеться у тексті оголошення.

Програма ділових консультаційних послуг BAS надає допомогу підприємствам для здійснення аналізу ринків, брендінгу, реорганізації, покращення управління персоналом, впровадження комп’ютеризованих інформаційних систем, системи управління якістю, розробки інформаційно-технічних рішень.

Критерії участі підприємств:
– до 250 працівників;
– можливість сплатити від 25 до 75% вартості консультаційного проекту, згідно відповідної Матриці розрахунку гранту (максимальна сума гранту 10,000 євро).

Контакти:
вул. Немировича-Данченка, 16, Київ 01133 Україна

Тел.: +380 (44) 277 1145
Факс: +380 (44) 277 11 00
Менеджер Програми SBS в Україні: Катерина Рігг

Джерело: zhitomir.info