У Житомирі відбувся турнір з кікбоксингу «Запали свічку», присвячений до Дня пам’яті жертв голодоморів

10 листопадаа 2014 14:33
0412.ua

0412.ua

8-9 листопада 2014 року у будинку фізкультури Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» за ініціативи Житомирської міської федерації кікбоксингу відбувся турнір з кікбоксингу «ЗАПАЛИ СВІЧКУ», присвячений до Дня пам’яті жертв голодоморів, організованих радянською владою в Україні. Мета проекту – патріотичне виховання української молоді.

У програмі турніру, який пройшов під девізом «ЗАПАЛИ СВІЧКУ»,відбувся відкритий чемпіонат міста Житомира з кікбоксингу WAKO серед дорослих, юніорів та юнаків.

У турнірі взяли участь 70 учасників різних вікових категорій з міст Бердичів, Новоград-Волинський, Ковель (Волинська область), Радомишль, Рівне, Житомир та Новоград-Волинського району. Усі вони представляли дев’ять команд.

Турнір урочисто відкрили Державним гімном України. З вітальним словом до учасників звернулася очільниця Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук. За тим присутні разом із священиком СвятоМихайлівського кафедрального собору отцем Романом прочитали молитву та отримали від нього благословення.

Традиційно першого дня змагань визначалися спортсмени, які мали зійтися у фінальних поєдинках наступного дня. Поєдинки другого дня турніру були досить яскравими і лаконічними.

За результатами змагань між командами місця на турнірі розподілилися наступним чином:

1 місце – Житомирська ДЮСШ «Авангард»;

2 місце – Житомирська ДЮСШ «Старт»;

3 місце – Житомирська ДЮСШ «Динамовець»;

4 місце – команда міста Рівного;

5 місце – ДЮСШ міста Бердичева;

6 місце – СК «Вікінг» міста Новоград-Волинського;

7 місце – команда міста Ковеля Волинської області;

8 місце – команда Новоград-Волинського району;

9 місце – Радомишльська ДЮСШ.

Також тренерська рада та суддівська бригада турніру визначили найвидовищніший поєдинок у чемпіонаті з кікбоксингу «Запали свічку», присвяченому до Дня пам’яті жертв голодоморів.Ним став бій у ваговій категорії до 86 кг серед дорослих у розділі лоу-кік між Сергієм Фоміним (місто Новоград-Волинський, СК «Вікінг», тренер Андрій Насадюк) та Юрієм Зубчуком (місто Ковель Волинської області, тренер Віталій Тімофеєв).

Найкращим кікбоксером турніру визнали вихованця Новоград-Волинської школи кікбоксингу Сергія Фоміна.

19 102Cергій Фомін та Юрій Зубчук

Джерело: 0412.ua