Факультет обліку та фінансів Житомирського технологічного університету відсвяткував 11-річчя

11 листопадаа 2014 10:18

Кращих старост, кураторів, студентів, спортсменів, а також найцікавіші селфі і відео груп обрали в рамках святкування 11-річчя факультету обліку та фінансів у Житомирському державному технологічному університеті.

Про це розповіли в прес-службі Житомирського державного технологічного університету.

Студенти та викладацький склад факультету вкотре довів, що не лише вміє здобувати високі професійні результати, але й при нагоді демонструє гарні традиції і творчі здібності.

Це все одночасно можна було побачити під час заключного концерту, де зі сцени свої вітання у вигляді вокальних композицій, жартів, танцювальних постановок передавали найкращі представники факультету обліку та фінансів.

За словами декана  Олександра Петрука, факультет відносно молодий і з кожним роком розивається ще більше. Разом з тим, він подякував студентам, які вирішили здобути освіту на цьому факультеті й викладачам, які щоденно діляться своїми знаннями. Петрук впевнений, що ці дві складові факультету – студенти і викладачі, пов’язані між собою та є рушійною силою самоорганізаційних процесів. На закінчення свого вітального слова декан запевнив, що усім студентам, причетним до організації, проведення та участі в концерті будуть нараховані премії на степендіальні картки.

Проректор університету Віктор Євдокимов зі сцени повідомив про присвоєння кільком викладачам факультету вченого звання “професор” та “доцент” і вручив відповідні посвідчення.

«Я маю честь привітати з Днем народження чудовий факультет обліку та фінансів. Висловлюю вдячність від імені адміністрації вузу усім викладачам та студентам, які щодня працюють на розвиток факультету та університету загалом і роблять його кращим, – відзначив Євдокимов. – Миру, добробуду, злагоди, радості від життя, здійснення усіх мрій та реалізації найамбітніших планів».

Незабутнім сюрпризом святкового вечора став вчинок студента 5 курсу Євгена Бобра, який неодноразово на університетських загодах виступав у ролі ведучого Після того як представник косметичної фірми передала подарунки кільком студенткам, одну із дівчат попросили залишитися ще на кілька хвилин. До неї вийшов Євген із букетом троянд і щиро зізнався, що кохає її та цінує. Хлопець освідчився, а кохана відповіла взаємністю та прийняла обручку. Зал оплесками відреагував на цю подію,  адже Євген додав спільному святу трохи романтики.

Також під час концерту нагородили дипломами, медалями і кубком переможців змагань з міні-футболу – збірну 4 курсу факультету обліку та фінансів.

«Найкращою старостою» стала Надія Деркач, а серед кураторів за результатами голосування у соцмережі найбільше вподобань отримала Світлана Дячик.

Водночас «Кращим студентом-обліковцем» визнали Анну Кисель, «Кращим студентом-фінансистом» назвали Марину Уніцьку.

Староста групи ОА-72 отримала нагороду за найкративніше селфі, а у групи ОЕМ-21 – найкраща відео-презентація групи.

До вітань рідному факультету приєдналися колишні й нинішні студенти, а першокурсники та магістранти взагалі представили окремі номери.

Варто відзначити, що протягом тижня на факультеті проводили чимало культурних та пізнавальних заходів, один з яких – «Брейн-ринг». Студенти виконували 4 завдання: привітання (візитка), загадки та логічні задачі, «Музичний крокодил» (пантоміма), пошук швидких відповідей та формулювання якомога більше слів з літер.

Перше місце у цих змаганнях виборола збірна 4 курсу ОА команда “Усмішка”, друге місце – команда “ВВП”,третє місце посіла команда “Шахраї”, 4 місце “Дісанія”, 5 місце – за командою “Бабло і зло”.

Джерело: 0412.ua