У Житомирі проведуть відбірковий тур фестивалю «Червона рута»

11 листопадаа 2014 10:11
eradio.net.ua

eradio.net.ua

Відбірковий тур ХІV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута» пройде 23 листопада 2014 року  актовій залі Житомирського державного технологічного університету (вул. Черняховського, 103). 

Участь у конкурсі не потребує від учасників жодних вступних внесків. Вхід для глядачів є вільним.

Разом з професіоналізмом, критеріями відбору є: новизна, сучасність та молодіжність, оригінальне творче обличчя, індивідуальність виконавців, поєднані з українською національною визначеністю музики і виконання. У жанрі українського автентичного фольклору критеріями оцінки виступів є відповідність (походження) виконуваного матеріалу традиційним зразкам справжньої автентичної народної творчості, а його виконання – максимально наближене до виконання справжніми носіями традиційної народної культури.

Дирекція фестивалю “Червона рута” приймає заявки-анкети на участь у відбіркових конкурсах. Для того, щоб зареєструватися та отримати статус конкурсанта необхідно взяти форму заявки-анкетина сайті фестивалю «Червона рута»:www.chervonaruta.info.

У разі бажання прийняти участь, необхідно надіслати заповнену заявку-анкету на електронну адресу: zhocnt@ukr.net в Житомирський обласний Центр народної творчості (м. Житомир, вул. 8 Березня, 5, телефони для довідок: 24-08-86,  24-28-40).

Джерело: 0412.ua