Молодь – за мир та процвітання України

14 листопадаа 2014 11:46
ruporzt.com.ua

ruporzt.com.ua

Цього року молодь Житомира почала відзначати Всесвітній День студента ще 12 листопада, коли в приміщенні концертної зали обласного телецентру з успіхом пройшов молодіжний громадсько-мистецький захід “Молодь – за мир і процвітання України-2014”. Все відбулось завдяки зусиллям департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, творчого об’єднання “Академія зірок”, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, міського культурно-спортивного центру, благодійного фонду екологічної освіти, ВГО “Асет” та інших.

Молодь – за мир в процвітання України

Ще до початку заходу у фойє телецентру відбувся патріотично-хореографічний флеш-моб під назвою “Наша сила – у єдності”, численні учасники якого своїми енергійними рухами та патріотичними промовками довели, що сила нашої держави – у єдності. Також тут відбувся соціальний ярмарок, де юнаки та дівчата мали змогу почерпнути для себе багато важливої інформації, взяти участь у анонімному соціальному опитуванні на тему “Що ти знаєш про Україну” та у конкурсі віршованих слоганів під назвою “Розкажи мені про Батьківщину”. Найактивніші учасники були відзначені призами від організаторів.

У глядацькій залі обласного телецентру не було жодного вільного місця. Глядачі нетерпляче чекали початку основного дійства. На його початку всі присутні привітали почесних гостей заходу – заступника голови Житомирської облдержадміністрації Ярослава Миколайовича Лагуту та заступника Житомирського міського голови Олександра Миколайовича Бочковського. Поважні особи, звертаючись до юнаків та дівчат, наголосили на те, що сьогодні всі українці сподіваються на віру молоді в Україну, її освіченість, патріотизм, сучасні погляди та практичний підхід до життя, які зададуть темп суспільному розвитку нашої країни.

Глядачі із захватом зустрічали пісні “Українські офіцери”, “Два кольори”, “Червона рута”, “Моя Україно” у виконанні відомих молодіжних виконавців Антона Лукашика, Марії Шатило, Анастасії Навольнєвої, Юлії Малініної, Марії Ревінцової, Ольги Виговської, а також українські народні та сучасні танці від зразкового ансамблю танцю “Колорит”, танцювальних команд “T-Squad”, “MTV Stars”, “Ladies Dance” та інших. А кумедні історії з студентського життя розповіли учасники команди КВН “Сідней” та молодіжного театру “Креатив-шоу”. Чудово сприймався вихід учасниць fashion-студії моделей “Elite Brilliant Models” під назвою “Чарівні україночки”.

Вдало було проведено інтерактивне командне змагання “Український ринг”, де дві команди житомирських ВНЗ декламували відомі українські поезії, згадували слова, пов’язані з Україною, та народні пісні. Перемогу отримала команда Житомирської філії КІБІТ. А під час проведення конкурсу “Сплети український віночок” декілька бажаючих студенток прямо на сцені створили власні шедеври українського віночка, а глядачі оплесками визначили переможницю.

Молодь – за мир в процвітання України

Всі учасники фінального в цьому році молодіжного творчого зібрання отримали дипломи від організаторів у різноманітніших номінаціях.

Генеральний медіа-партнер заходу – телерадіокомпанія “ЕФІР” та радіо “РЕТРО FM”, “Ера FM”, “Русское радіо Україна”, “Хіт FM”, “Радіо рокс”, ексклюзивний медіа-партнер – газета “20 хвилин”, головний медіа-партнер – газета “Ваші ІНТЕРЕСи”, головний радіо-партнер – “Житомирська хвиля”. Інформаційні партнери – “Z-радіо”, газети “Меркурій”, “Авізо”, “Імперія-TV”, “Пульс-норма”, “Місто”, сайти: www.viktorovshow.at.ua, www.zhitomir.info, www.ruporzt.com.ua, www.interesu.info, www.expreszt.com.ua, www.ladyportal.info
Фото: Андрій Коцюба

Молодь – за мир в процвітання України
Молодь – за мир в процвітання України
Молодь – за мир в процвітання України
Молодь – за мир в процвітання України
Молодь – за мир в процвітання України
Молодь – за мир в процвітання України

 

Джерело: ruporzt.com.ua