Житомирські дівчата передали бійцям у зону АТО подарунки з поцілунками

14 листопадаа 2014 12:07
0412.ua

0412.ua

Житомиряни не оминають своєю увагою ситуацію на сході України та намагаються будь-яким чином допомогти бійцям АТО, які і досі ризикують своїм життям заради спокою нашої країни. Сьогодні, 13 листопада молодіжна громадська організація Житомира «Арт-село»  та Yaroma Multi-Art Company влаштували акцію на підтримку воїнів України,  під назвою «KISS FOR LIFE».

Волонтери та громадяни міста приносили подарунки, які дуже необхідні для хлопців на сході країни. Одна із косметичних дистриб’ютрських компаній підготували цілу коробку подарунків, у якій були засоби особистої гігієни. Також, не вперше приймали участь у благодійних акціях представниці команди КВН «Девчёнки из Житомира». Вони підготували великий пакет цигарок для наших захисників.

Усі бажаючі дівчата залишали відбитки своїх поцілунків на листівках, на яких написали свої привіти та побажання бійцям. Кожен висловлював особисту подяку воїнам України та залишали маленькі, але важливі подарунки.

Подібні заходи будуть відбуватися у Житомирі щотижня, змінюючи при цьому місця дислокації (кафе, ресторани, інші заклади). Організатори мають багато ідей, а головне – бажання втілити їх у життя, цим вони і заінтригували житомирян.

Більше фото можна переглянути у нашому фотозвіті.

_mg_2784_14158810019_mg_2785_141588101625

Джерело: 0412.ua