Бердичівського мера номіновано на звання “Людинa року-2014”

18 листопадаа 2014 15:43
epochtimes.com.ua

epochtimes.com.ua

Ледь більше місяця лишається до кінця року, а скрізь вже починають підводити певні його підсумки. Стосується це всіх напрямів, у тому числі — загальнонаціональної програми “Людина року”.

Вже дев’ятнадцятий рік поспіль сотні експертів програми ретельно та об’єктивно вивчають діяльність потенційних номінантів — представників практично всіх регіонів України, кращих у своїй сфері діяльності, чий особистий внесок у розвиток держави є значним. Потім, із числа “відібраних” номінантів оберуть того, хто є найдостойнішим. Відтак, буде визнаний “Людиною року” в Україні.

Нині у рамках підготовки до заключного етапу — обрання найкращого у 2014 році – експерти програми провели моніторинг і визначили список потенційних переможців у номінаціях “Міський голова”, “Промисловець”, “Менеджер”, “Фінансист”, лідер

страхового ринку”, “Телевізійний журналіст”, “Юрист”, “Інтернет-медіа”, “Художник” та “Спортсмен року”.

У номінації “Міський голова-2014” наразі відібрано 12 претендентів. Серед них і міський голова Бердичева Василь Мазур. Разом з ним до номінантів увійшли також мери Миколаєва, Хмільника, Трускавця, Шостки, Броварів, Кам’янця-Подільського, Миргорода, Одеси, Бучі, Борисполя та Олександрії.

Ім’я переможця у кожній із номінації організатори планують назвати у середині січня наступного року, а офіційне нагородження відбудеться у березні 2015 року.

Нагадаємо, торік Василь Мазур так само був серед претендентів на звання “Людини року-2013”, але тоді він відмовився від участі у Програмі і попросив організаторів не розглядати його кандидатуру серед претендентів.

Джерело: berdichivnews.com.ua