Огляд 2 туру першості України з футзалу. Житомиряни поступаються у Ковелі

20 листопадаа 2014 09:40
zdolbuniv.com

zdolbuniv.com

Чемпіонат України серед команд Першої ліги потихеньку розганяється. Цими вихідними, 15-16 листопада, були зіграні матчі другого туру, щоправда, не усі. Гра між МФК Одеса та Рятувальником з поважних причин перенесена на грудень місяць. Тому маємо неповну картинку туру і не до кінця завершену таблицю. Житомирський ІнБев-Полісся-НПУ цього разу грав на виїзді в Ковелі. Але здобути такі бажані три очки команді не вдалося.

календар і результати Першості

Шанс-Авто-Володимирівка (Ковель) – ІнБев-Полісся-НПУ (Житомир) 9:4

У Ковелі місцева команда Шанс-Авто-Володимирівка приймала ще одну команду з найдовшою назвою – ІнБев-Полісся-НПУ. Гості просто ошарашили місцеву публіку, повівши у рахунку 4:0 вже на 4 хвилині матчу! Але на більше гостей не вистачило, «автомобілісти» узяли себе в руки і показали, хто на майданчику господар. Чотири м’ячі від Бобилєва та гольова допомога його партнерів забезпечили команді з Ковеля перше місце у турнірній таблиці. Але розслаблятись не слід, попереду у Шанс-Авто-Володимирівки непрості виїзди, у яких гра «на стовпа» та дальні удари вже можуть і не допомогти…

Спортлідер2 (Хмельницький) – Продексім (Херсон) 7:0

Другий тур відкривали у четвер матчем у Хмельницькому, Спортлідер2 приймав на своєму паркеті херсонський Продексім. І хто б міг подумати, що після перемоги на старті чемпіонату гості зазнають такої нещівної поразки. Молоді гравці другої команди Спортлідера, здавалось, прагнули відігратись за ганебий програш у Києві ХІТу в один м’яч, і так захопились, що відвантажили у ворота Продексіма аж сім м’ячів! Хет-триками відзначились у господарів Мартинюк та Малишевський.

Епіцентр К3 (Київ) – Хіт (Київ) 1:2

Завершувала програму другого ігрового туру гра у Києві між старими добрими знайомими Епіцентром К3 та ХІТ. У середині першого тайму новачок господарів Філатов вивів свою команду уперед, але вже за кілька хвилин Корнійчук та Зборовський своїми стараннями змінили ситуацію на майданчику. У другому таймі ближчими до нічиєї були гравці К3, але натомість могли отримати пенальті у свої ворота. Благо, арбітри зорієнтувались і прийняли правильне рішення, призначивши штрафний удар. Більше рахунок у матчі не змінювався, перемога номінальних гостей 2:1, і ХІТ наздоганяє команду з Ковеля у турнірці.

Турнірна таблиця станом на 09.11.2014 року

 №  Команда  І  В  Н  П  з-п  О
 1 «Шанс-Авто-Володимирівка»  2  2  0  0 16-7  6
 2 «ХІТ»  2  2  0  0 7-5  6
 3 «Продексім»  2  1  0  1 6-11  3
 4 «Спортлідер2»  2  1  0  1 11-5  3
 5 «Епіцентр К3»  2  0  1  2 2-3  1
 6 «ІнБев-Полісся-НПУ»  2  0  1  1 5-10  1
 7 «Рятувальник»  1  0  0  1 4-6  0
 8  МФК «Одеса»  1  0  0  1 3-7  0

за матеріалами: АФУ

 

Джерело: sportzt.com