У Житомирі містяни зустрічали героїчних “кіборгів” з 95 аеромобільної бригади

25 листопадаа 2014 10:48
D2TMZb0

tsn.ua

Уночі до Житомира повернулися 44 воїни легендарної 95 аеромобільної бригади – півтора місяці бійці боронили термінали Донецького летовища, йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

Біля воріт військової частини з українськими прапорами та квітами героїчних “кіборгів” зустрічали сотні житомирян, рідні та волонтери. Напередодні їх так само тепло зустрічали кияни, коли ті проїздом були у столиці. Захисники України пробудуть у відпустці 24 дні, а потому більшість з них знову повернуться на Схід.

“Кіборги” розповідають, що найлютіший їхній ворог на летовищі – сильний холод. Бійцям не вистачає теплих ковдр та спальників.

Зігрівали бійців холодними ночами листи українських дітей. “Кіборги” дякували їм за душевні слова та малюнки і просили наступного разу залишати у посланнях номери телефонів, аби силовики могли передзвонити їм та віддячити.

Як повідомлялося раніше, українська 95-а бригада провела найдовший рейд у військовій історії світу. Американський військовий експерт вважає житомирських десантників найкращими.

Джерело: tsn.ua