В Житомирі триває чемпіонат міста з баскетболу серед жінок

25 листопадаа 2014 11:22
vpolshe.ru

vpolshe.ru

Триває жіночий чемпіонат м. Житомира з баскетболу сезону 2014 року, в якому приймають участь шість команд. Окрасою ІІ кола чемпіонату стає виступ команди «Ветеран», які власним прикладом дарують молодим баскетболісткам безцінний досвід гри в баскетбол. До складу команди увійшли тренери-викладачі ДЮСШ № 1 міської ради Дернова Тетяна Анатоліївна, Кравченко Ольга Володимирівна, Сафінська Анна Анатоліївна, головний спеціаліст департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Данчук Анна Юріївна, викладачі факультету фізичного виховання і спорту ЖДУ імені Івана Франка Кафтанова Тетяна та Костюк Юлія.

В центральному матчі ІІ кола чемпіонату, в спортивному залі Житомирського державного університету, зустрілися команди «Ветеран» та команда ЖНАЕУ. Біля сотні вболівальників спостерігали за цікавою та змістовною грою, яку їм дарували баскетболістки.

З рахунком 61:38 перемогла команда «Ветеран».

За тур до закінчення чемпіонату став відомий його переможець – це команда ЖНАЕУ (тренер Курилло Тетяна Володимирівна).

В 9 турі команди ЖДУ та ДЮСШ № 1 між собою визначали хто стане срібним та бронзовим призерами чемпіонату. З рахунком 45:36 перемогла команда ЖДУ (тренер Ляшко Юлія Станіславівна), яка і посіла друге місце у змаганнях.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради дякує керівництву Житомирського державного університету імені Івана Франка за сприяння у проведенні жіночого чемпіонату м. Житомира з баскетболу сезону 2014 року.

Джерело: sportzt.com