У ЖДУ ім. І. Франка відбувся Фестиваль відкритої творчості «Студентська ліра»

26 листопадаа 2014 09:51
0412.ua

0412.ua

Нещодавно в навчально-науковому інституті педагогіки Житомирського державного університету імені Івана Франка проведено ІІІ Фестиваль відкритої творчості «Студентська ліра».

Про це йдеться на офіційному сайті ЖДУ імені І. Франка.

Автором ідеї проведення фестивалю є заслужений працівник культури України, професор Володимир Шинкарук. Мета доброчинного заходу – проявити благодійність, виявити гуманне ставлення до військових 95–ї аеромобільної бригади, які знаходяться на сході України; збір коштів для потреб української армії; долучення до збору коштів на лікування фундатора фестивалю Володимира Федоровича Шинкарука, який нині бореться за життя у відділенні інтенсивної терапії Житомирської обласної лікарні імені О.Ф. Гербачевського.

«Людина починається з добра», – саме з таких слів було розпочато мистецький захід, на якому лунали чарівні пісні, зворушливі поезії. Крім того глядачі мали можливість ознайомитися з японським бойовим мистецтвом, оглянути танцювальні композиції, побачити загадкове танцювально-світлове шоу.

Визначити переможця фестивалю було надзвичайно складно, адже всі 25 учасників виявились неймовірно талановитими. Перше місце поділили два номери: тріо Тетяна Шиян, Сергій Амоленкан та Анна Краснобока з піснею «Човен» та танцювально-світлове шоу у виконанні Олександри Савицької та Петра Вербовського. Друге місце отримав Михайло Гриценюк з піснею «Море слів». Третє – Олександру Люшненку з піснею «Василина».

img_L_3_1440_1416494769Изображение 034img_L_4_1440_1416494769Изображение 036

Джерело: 0412.ua