На Кубку України зі спортивної аеробіки дві «срібні» медалі здобула студентка з Житомира

28 листопадаа 2014 11:15
fitnum.com

fitnum.com

У п’ятницю та суботу, 21-22 листопада, у столиці України у спортивному комплексі Київського політехнічнічного інституту відбувся фінал Кубку України зі спортивної аеробіки, у якому взяли участь понад 500 спортсменів з 13 областей України та міста Київ.

 

 Студентка факультету фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка Валерія Семеній виступала у трьох видах програм (трійки, аеро-денс, аеро-степ) у віковій категорії юніори. У виді програми – трійки разом з вихованками ЖДЮСШ «Авангард» та майбутніми абітурієнтками факультету фізичного виховання –Олександрою Мохорт та Анастасією Долгіх франківка здобула срібну нагороду. Ще одне «срібло»Валерія Семеній виборола у такому виді програми, як аеро-денс. А почесне 3 місце студентка завоювала в програмі – аеро-степ. Загалом команда Житомирської області посіла ІІ загальнокомандне місце, випередили її представники команди Донецької області, ІІІ місце зайняла команда з Сумської області.

Зауважимо, що паралельно з фіналом кубку України відбувся й Чемпіонат України серед юнаків та молоді. У цих змаганнях Валерія Семеній виступала у категорії – молодь в індивідуальних вправах. Лише однієї десятої не вистачило студентці ЖДУ імені Івана Франка для того, щоб посісти третє місце.

Загалом, за словами Президента федерації Житомирської області зі спортивної аеробіки і фітнесу Оксани Степанюк, спортсмени нашого осередку гідно представила Житомирську область на цих змаганнях і досягли вагомих результатів.

«Подальшу роботу ми вбачаємо у формуванні та підготовці спортсменів до збірних команд України», – наголосила Президент федерації Житомирської області зі спортивної аеробіки і фітнесу.

http://zt.20minut.ua/

 

Джерело: zt.biznesoblast.com