У Житомирі відбувся концерт гурту “Друга Ріка”

1 Грудня 2014 18:10
1.zt.ua

1.zt.ua

У нічному клубі “Каньон” для місцевих шанувальників гурт “Друга Ріка” влаштував двогодинний концерт, під час якого музиканти презентували композиції зі свого нового альбому “SUPERNATION”.

Попри те, що захід розпочався із запізненням на півгодини, жодних нарікань зі сторони публіки це не викликало. Земляків зустрічали тепло і на їхнє вітання “Слава Україні” гуртом відповіли “Героям слава”, а далі відривалися на повну під кожну пісню.

Більш знайомі тексти були у другій частині концерту, тож там бажаючі не лише танцювали, але й підспівували. Соліст гурту Харшишин зізнався, що виступати в місті, де фактично народжувався колектив, йому удвічі приємніше. Також він згадав, що нещодавно  у драмтеатрі брав участь у  благодійному проекті “Допоможи героям”, де разом зі своїми колегами по сцені зуміли зібрати 225 тисяч на допомогу пораненим учасникам АТО.

До слова, новий доробок хлопців присвячений нинішнім подіям у країні і є відлунням того, чим живуть українці протягом останніх місяців. Патріотичні мотиви прослідковуються не лише у творчості гурту “Друга Ріка”, але і діяльності команди поза сценою: вони підтримують військових, виступають для них, приєднуються до акцій і завжди відкрито заявляють про свою позицію.

Крім десятків молодих людей на танцполі і ще не меншої кількості глядачів за столиками, на концерт завітала і мама барабанщика гурту. Харчишин розповів про це зі сцени і далі продовжив виконувати знайомі пісні. У одного з відвідувачів артист позичив на деякий час жовто-блакитний прапор, з яким той прийшов у заклад і танцював під сценою.

Після завершення виступу публіка двічі викликала хлопців “на біс” і ті щоразу поверталися, а потім фотографувалися та роздавали автографи фанатам.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото у звіті порталу GEOMETRIA.org.UA Житомир

 

Джерело: 1.zt.ua