До Дня Збройних сил України в Житомирі пройде триденна акція «Віддай душі тепло – в АТО»

2 Грудня 2014 12:12
zhitomir.info

zhitomir.info

Житомирська міська рада та громадська організація «Спілка небайдужих жінок» з  2 по 4 грудня проводить широкомасштабну соціально-патріотичну акцію до Дня Збройних Сил України «Віддай душі тепло –  в АТО».

Так, у вівторок, 2 грудня об 11.00 у всіх школах міста відбудеться флешмоб «Збройні Сили – незламні, єдині».

Зі слів члена громадської організації «Спілка небайдужих жінок» (Житомир) Ольги Пашко,  школярі приготували для військовослужбовців близько 500 подарункових коробочок з оберегами, листами, шоколадками та українськими символами.

«Ми ще додамо туди балаклави, теплі перчатки, шкарпетки, дитячий крем, і 3 грудня передамо волонтерам, які їдуть в зону АТО – для наших військових. Крім того, плануємо закупити 5 рацій, які передамо волонтеру Юлі Толмачовій для бійців», – каже Ольга Пашко.

У середу, 3 грудня, представників особового складу військової частини 95 аеромобільної бригади та прикордонного загону, всіх бажаючих та небайдужих запрошують на 14.30 до обласного телецентру (вул. Театральна,7) на концертну програму, підготовлену лідерами учнівського самоврядування навчальних закладів міста.

У рамках заходу відбудеться церемонія передачі реанімобільної машини з подарунками для учасників АТО, воїнів –  десантників. Машина була придбана спільними зусиллями підприємців Житомира.

4 грудня 2014 року у Житомирському військовому шпиталі учні міських шкіл привітають концертом та подарунками бійців, що знаходяться на лікуванні.

Цього дня «Спілка небайдужих жінок» планує закупити і роздати військовим фрукти – яблука, лимони і мандарини.

Житомир.info

 

Джерело: zhitomir.info