Майстер-клас із баскетболу для житомирських студентів

12 Грудня 2014 13:11
1.zt.ua

1.zt.ua

У спортивному комплексі Житомирського державного університету імені Івана Франка для студентів факультету фізичного виховання та спорту університету та вихованців Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» 10 грудня було організовано майстер-клас із баскетболу. Його провів польський тренер Каспер Ляхович –  один із двох тренерів у Європі, що пройшли школу Кенона Бейкера.

Про це повідомляють на сайті університету.

Основною метою майстер-класу було мотивувати молодь до росту у спортивному плані та допомогти тренерам удосконалити свої вміння.

«Ми були на турнірі в Кракові, і саме там познайомилися з Каспером. Він вчить дітей грати в баскетбол і мотивує їх до того, що у них все вийде», – розповів Олексій Юхимчук, один з організаторів майстер-класу.

Крім майстер-класу, Каспер Ляхович провів семінар для викладачів ЖДУ імені Івана Франка, житомирських тренерів та суддів з баскетболу.

«Ми завжди хочемо бачити таких цікавих людей у нашому університеті. Через це постійно шукаємо можливість через тренерів запрошувати визначних діячів спорту. Це все для того, щоб підростаюче покоління та студенти цікавились спортом», ­– коментує декан факультету фізичної виховання і спорту ЖДУ імені Івана Франка Тамара Кутек.

Баскетбольний тренер із Польщі Каспер Ляхович уже відвідав Київ, також планує провести подібні майстер-класи у Рівному, Луцьку та Львові.

Джерело: 1.zt.ua