У Коростишівському педагогічному коледжі відзначили черговий ювілей – 145 років

12 Грудня 2014 17:47
0412.ua

0412.ua

У державній системі освіти Коростишівський педагогічний коледж – самостійний вищий навчальний заклад І рівня акредитації. Це один із найстаріших педагогічних осередків України, який протягом 145 років підготував близько двадцяти тисяч педагогів центрального регіону України.

Про це передає прес-служба обласної ради.

11 грудня з нагоди річниці від дня заснування закладу відбувся урочистий захід, під час якого відзначили кращих викладачів і студентів, продемонстрували виставку творчих робіт та провели святковий концерт.

Ювілейна дата для закладу – це нагода пригадати всі досягнення та здобутки. «Найбільше пишаємося тим, що наші студенти займають перші місця як в обласних, так і в державних конкурсах. Особлива наша гордість, що більше половини нашого колективу – випускники коледжу. Якщо брати адміністрацію коледжу, то з 11-ти осіб вісім є нашими вихованцями», – розповів директор Коростишівського педколеджу Василь Мороз.

У Коростишівському педагогічному коледжі навчання здійснюється на трьох відділеннях – «Початкова освіта», «Технологічна освіта», «Фізичне виховання». На відділеннях «Початкова освіта», «Технологічна освіта» діє заочна форма навчання.