У Житомирі на фото-ярмарці збирали кошти на подарунки дітям загиблих військовослужбовців

12 Грудня 2014 11:20
1.zt.ua

1.zt.ua

Минулих вихідних житомирський клуб “Фотосфера” влаштував перший в місті фото-ярмарок, в рамках якого відвідувачі разом з волонтерами також виготовляли сувеніри й листівки для пацієнтів військового госпіталю, аби привітати хлопців з Днем ЗСУ.

Втім, основна мета заходу – продаж світлин, альбомів, різних фотодрібничок, журналів та сертифікатів на фотозйомку від місцевих майстрів.

10 грудня у закладі DRUZI & KAVA ініціатори проекту підбили підсумки і передали кошти волонтерській групі у складі Олега Бойка, Ніни Шепетухи й Тетяни Докиль.

За словами фотографа Олексія Лубягіна, свої роботи та послуги представили семеро його колег і ще троє осіб займалися виготовленням різних аксесуарів. Окремо він наголосив і на тих, хто у різний спосіб допомагав поширювати інформацію про ярмарок.

Спільними зусиллями їм вдалося зібрати 2811 гривень і всі ці гроші планують витратити на придбання подарунків для дітей загиблих військовослужбовців з Житомирщини.

Волонтерка Тетяна Докиль відзначає, що у планах придбати подарунки для дітей із 60 родин з Житомира та району, які втратили батька у зоні АТО.

З цією метою стартувала акція “Подаруй дитині іграшку”, де кожен бажаючий може придбати подарунок чи гостинці і через волонтерів передати їх дітям.

Докиль зауважила, що подарунки будуть намагатися завезти кожному особисто, а якщо будуть несприятливі погодні умови – пересилатимуть поштою. Також вона зауважила, що поки існує проблема з подарунками для дітей більш старшого віку, адже більшість передають  іграшкидля малих дітей.

Нагадаємо, що під час проекту “1130” “Фотосфера” зібрала більше 7 тисяч, які пішли на покупку пральної машини та холодильника для тубвідділення Житомирського військового госпіталю.

Юлія ДЕМУСЬ

Джерело: 1.zt.ua