Щоб пітримати наших війсьових школярі із Бердичева плетуть маскувальні сітки

20 Грудня 2014 09:43
1.zt.ua

1.zt.ua

У день Святого Миколая, 19 грудня, у бердичівських школярів починаються зимові канікули, підсолоджені подарунками, які вранці знайшли під подушками. Тож останній день навчання минає швидко і легко. Контрольні написані, оцінки виставлені і здається, що вже можна розслабитись і просто насолоджуватись товариством однокласників, обговорюючи плани на новорічно-різдвяні свята, але натомість учні багатьох шкіл проводять свій час з більшою користю – у вільний від занять час плетуть маскувальні сітки для наших військових.

Про це повідомляє “РІО Бердичів“.

У навчально-виховному комплексі № 4 всі учні підтримали ініціативу сьомих класів, які запропонували виготовити для бійців в зоні АТО на сході країни маскувальну сітку, яка б сховала людей і техніку від ворога. В одному з коридорів на третьому поверсі закладу робота кипить – одні діти ріжуть білу тканину, інші в’яжуть її на сітку причеплену вздовж вікон. Результат роботи передадуть волонтерам організації «Крила Фенікса», які підтримали бажання юних патріотів допомогти надавши сітку та шматки тканини розрізаної на стрічки, щоб зручніше було з нею працювати.

Долучись до виготовлення маскувальної сітки і учні 8-А ЗОШ№10, які разом з класним керівником Юрієм Балюком завітали в офіс «Крил Фенікса», де взяли участь у майстер класі, який проводили волонтери.

Джерело: 1.zt.ua