В Бердичеві відбулася VII матчева зустріч боксерів з Черкащини та Житомирщини

26 Грудня 2014 11:42
1.zt.ua

1.zt.ua

Нещодавно в Бердичеві в спортивному клубі «Крос» відбулася VII матчева зустріч з боксу серед збірних команд Черкаської та Житомирської областей пам’яті тренера-викладача з боксу М.М.Самойлова.

Перед початком боксерських поєдинків друзі та учні відвідали могилу видатного тренера, надалі у спортивному залі всі учасники змагань вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять М.Самойлова.

Участь у зустрічі взяли 20 найкращих боксерів Житомирщини та Черкащини у десяти вагових категоріях. До складу обох команд увійшли досвідчені спортсмени кандидати у майстри спорту та майстри спорту України з боксу. Деякі з них з великим успіхом систематично демонструють свою високу майстерність беручи участь в престижних спортивних змаганнях Всеукраїнського та Міжнародного рівнів.

Цього року у складі збірної команди Житомирської області виступало чотири бердичівських спортсмена – брати Максим та Дмитро Чулячеєви, Валерій Бірюк та Максим Марчук.

Усі 10 поєдинків відбувалися напружено, з використанням різної боксерської тактики та техніки. У свою чергу вболівальники гучними оплесками емоційно підтримували спортсменів обох команд.

Цікавими виявилися поєдинки в категорії 49 кг. між майстрами спорту Вадимом Царенко (Черкаська обл.) та Олегом Чулячеєвим (Житомирська обл.), кандидатами у майстри спорту України Дмитром Рижко (Черкаська обл.) та Максимом Марчуком (Житомирська обл.) в категорії 69 кг.

В загальному заліку кількість перемог розділилося порівну. Отже VII матчева зустріч з боксу серед збірних команд Черкаської та Житомирської областей пам’яті тренера-викладача з боксу М.М.Самойлова закінчилася дружньою нічиєю.

Довідково:

У різні роки завдяки високому професіоналізму, педагогічній майстерності, вихованці  Самойлова успішно представляли місто Бердичів та країну на багатьох змаганнях. Серед них – Віктор Ананьєв, Анатолій Михальський, Микола Сірик, Олександр Гаврилюк, Олександр Дорохов, Дмитро Застер, Анатолій Бурмич, Олексій Григорук, Віталій Длугаш, Оксана Зарудняк, Володимир  Матвійчук,  який доречі є багато років поспіль одним з головних організаторів матчевих зустрічей.

Джерело: 1.zt.ua