На турнірі з плавання пам’яті Ніни Сосніної перемогу здобули житомиряни

29 Грудня 2014 12:24
zhitomir.info

zhitomir.info

Команда Житомира виграла всеукраїнський традиційний турнір з плавання, присвячений пам’яті Ніни Сосніної, який відбувся в плавальному басейні Житомирської ДЮСШ Авангард.

Про це повідомляє Спортивний Житомир.

Цього року за золоті медалі боролися понад 100 спортсменів 10 команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл з Бердичева, Вінниці, Хмельницького, Рівного, Чернігова, Києва та Київської області. Змагання проходили у важкій боротьбі, і господарям довелося прикласти чималих зусиль, аби за такої високою конкуренції стати першими.

Другими стали столичні плавці, трійку лідерів замкнула команда з Рівного.

– Цього року турнір пройшов на досить високому рівні. Приїхала велика кількість учасників. Вперше до нас завітали плавці ДЮСШ №2 з міста Рівного. Конкуренція була дуже високою. Житомиряни не мали явної переваги, як це було минулі роки. Тим цінніша перемога наших плавців. Вперше турнір Сосніної відбувся з використанням електронного табло, що дало можливість мінімізувати суб’єктивний фактор в проведення змагань, – прокоментував результати турніру голова Житомирського обласного відділення Федерації плавання України Микола Крук.

За словами Миколи Крука, перемогу нашій команді забезпечили високі результати спортсменки з Бердичева Дарії Антонової, майстра спорту України. Її підтримали колеги по команді Олена Поліщук та Павло Березюк. Він також відмітив гарні виступи гостей – Катерини Малиновської з Рівного, Олексія Арановського з Києва та Катерини Маєвської з Києва.

Результати:
– Житомир – 163 очки,
– Київ – 143 очки,
– Рівне – 134 очки,
– Вінниця – 118 очок.

Разом з турніром Сосніної в Житомирі відбулися і змагання серед плавців категорії “Мастерс”. А їх родзинкою стала «Сімейна естафета», яка відбулася в нашому місті вперше. В змаганні взяли участь 5 команд з міста Житомира. На першому етапі виступали мами, на другому – татусі, а завершували естафету діти, які є або нинішніми учнями нашої ДЮСШ, або її випускниками.

Джерело: zhitomir.info