Що одягнути в Новорічну ніч 2015

31 Грудня 2014 11:28
paralleli.if.ua

paralleli.if.ua

Чим ближче новорічна ніч, тим більше турбот у жінок. Адже кожна господиня намагається підготуватися до цього свята як можна краще. А значить, їй доведеться вирішити безліч завдань – «як прикрасити будинок?» «що подати на стіл?», «як розсадити гостей?» І звичайно не можна залишити без уваги найважливіший питання – у чому зустрічати 2015 рік Кози (Вівці)?

Чому найголовніше? Та тому, що згідно з прикметами – як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. А жінки мріють завжди виглядати ефектно і привабливо. Так і хочеться догодити талісману року, щоб він приніс удачу та достаток. Тому, незважаючи на скептичні погляди сильної половини плаття на новий рік 2015 милі дами, як і завжди, вибирають з особливою ретельністю.

Ну що ж, давайте розберемося, в якому одязі зустрічати 2015 рік? Почнемо з того, що талісманом року є синьо-зелена дерев’яна Коза (Вівця) і необхідно зробити все, щоб порадувати господиню року. Але не варто лякатися – коза тварина яскрава, екстравагантна і артистична, тому варіантів нарядів у жінок буде багато. Шикарні вечірні сукні та костюми або комфортний домашній костюм, все буде доречно. Головне дотримуватися основного правила – одяг має бути елегантним і вишуканим.

Щоб не помилитися і не образити господиню, відразу виділимо те, що буде табу на цьому святі:

  • Синтетика. Кізка полюбляє натуральні матеріали.
  • Блискучі тканини.
  • Паєтки, стрази та інші блискучі прикраси. Їх блиск може злякати Козу і тоді ваша удача втече від вас зі швидкістю вітру.

Що не можна ми з’ясували, тепер розберемося в чому зустрічати 2015 рік Кози (Вівці). Вибираємо плаття з м’якої натуральної тканини. Згадайте відчуття, які виникають, коли проводите по шерстці вівці або кози, і ви відразу зрозумієте, що вам необхідно. Ідеально підійдуть м’який трикотаж, замша, оксамит або кашемір.

Що стосується кольору, то тут є можливість проявити максимум фантазії. В першу чергу слід звернути увагу на кольори талісмана. Плаття синього, зеленого, а також всіх відтінків цих кольорів будуть якраз до місця. Але тільки на синьо-зеленій кольоровій гамі вибір не обмежується. Астрологи вважають, що для новорічного вбрання чудово підійдуть кольору природного забарвлення овечок – чорні і білі, а також пастельні, кремові, бежеві та палеві.

Вибираючи в чому зустрічати 2015 рік Кози (Вівці) не забудьте про прикраси. Основний акцент робиться на дерево – матеріал року. Намисто, сережки, браслети та кулони з дерева будуть, як не можна до речі. Однак не заборонено золото і срібло.

Джерело: ПОРАДИ.in.ua